top of page

Två guld och två silver!

Hej!

Mer än en vecka har gått sedan den regionala UF-mässan i Motala. Vi lämnade Linköping mycket förväntansfulla inför denna stora dag. Som vanligt var vi det företaget som släpat med oss mest grejer av alla... Tur att våra grannar på mässan hade överseende med detta under dagen. Tre kala vita väggar skulle tapetseras, en hylla skulle monteras och alla prylar skulle upp. Samma stund som klockan slog 12 blev vi klara och vi var alla supernöjda med resultatet!

Dagen flöt på bra och vi fick prata med många spännande människor. Juryn grillade oss rejält och vi fick verkligen chansen att visa vad vi går för, vilket var minst sagt utmanande!

Men... vårt slit gav uppenbarligen resultat! Ett par timmar senare kammade vi hem två guldmedaljer i kategorierna Årets grafiska profil och Årets hantverk, samt två silvermedaljer i kategorierna Årets monter och Årets hållbara företag. Minst sagt chockade och oerhört glada bar det av hem till Linköping igen i snöstormen.

Vi vill rikta ett särskilt stort TACK till Siri Johansson, Dag Karlsson och Ove Lindh!

Nu börjar resan mot SM i Älvsjö den 8-9 maj och ni kommer kunna följa oss hela vägen här på vår nya lilla "blogg". Hoppas ni är lika spända som oss! Vi hörs!

Här hittar ni en artikel om oss och alla de andra vinnarna på UF-mässan i Motala:

http://www.corren.se/nyheter/pris-for-arets-basta-uf-foretag-gar-till-om4536436.aspx

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page