top of page

Det närmar sig...

Hej allihopa!

Plötsligt inser vi hur snabbt tiden går, och idag är det ungefär en och en halv vecka kvar till SM... Pirrigt! Den senaste tiden har vi haft fullt upp med våra examensarbeten, därav har vårt kära Jäs legat på is lite grann. Men nu så! Denna vecka har det varit fullt ös med SM-träff, inköp och planering, samtidigt som telefonerna har gått varma när vi sökt med ljus och lykta efter sponsorer.

I tisdags var vi på äventyr och fick superbra proffshjälp med färg till våra väggar på SM.

Stort tack till Colorama! Mer av vad vi valde får ni se senare... :)

Senare på eftermiddagen var Elsa och Emma iväg på en SM-träff som UF Östergötland ordnade. Vi fick återigen träffa alla andra fantastiska UF-företag från Östergötland som också kommer tävla på SM. Efter en väldigt inspirerande föreläsning av Twizzly påbörjade vi arbetet med vår banderoll. Jäs We Can tog tillfället i akt att ockupera ett helt hörn, vi ska synas!

Förresten! Ni har väl inte missat att vi påbörjat en insamling inför SM (crowdfunding). Vi behöver all hjälp vi kan få för att kunna bygga upp en monter som blir något utöver det vanliga. Om du har möjlighet att hjälpa oss med en slant blir vi så tacksamma.

... och TACK till alla er som redan backat oss i insamlingen. Vi är mållösa!

Vi hörs! Kram Jäs We Can UF


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page